Inici Actualitat La UD Taradell cau a la cua després de perdre al camp...

La UD Taradell cau a la cua després de perdre al camp del Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

ud-taradell---sant-vicenç-torelló-2015Derrota per la mínima de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell dissabte al camp del Sant Vicenç de Torelló. Els taradellencs van perdre per 2 a 1 i es situen cuers, a falta d’un partit per acabar.

Dissabte els de la Vall del Ges es van avançar en els primers quinze minuts amb el primer gol. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans, on el Taradell va tenir les seves opcions. La més clara un penal no senyalat del porter local sobre Canó. Just després en un contraatac els locals van fer el 2 a 0, que deixava pràcticament sentenciat el matx. A falta de 8 minuts Joan Canó va fer el 2 a 1, però no hi va haver gaire temps per buscar l’empat.

La derrota situa el Taradell cuer, tot i que té un partit pendent. El de la setmana passada contra el Torelló que guanyava 2 a 0 quan es va suspendre al minut 32. La Federació, després de les sancions corresponents, va decretar que s’havia de reprendre un altre dia des d’aquest minut. Tot i que la UD Taradell va presentar al·legacions i va demanar els tres punts per considerar que el Torelló havia fet una falta greu, ja que va envoltar i pressionar l’àrbitre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments