Inici Actualitat Divendres s’inicien els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Divendres s’inicien els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona

0
COMPARTIR

cartell-dia-dona-2016

Com és habitual cada any, Som Dones, juntament amb la Biblioteca i el Puntal i la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, organitza un conjunt d’activitats emmarcades en el Dia internacional de la Dona que se celebra el 8 de març. Les activitats ja comencen aquest divendres amb una xerrada.

El mestre David Altimir serà a les 8 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font per pronunciar la xerrada “Aprnedre de les dones pedagogues”. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició “Mestres i pedagogues”.

El dia 8 de març hi haurà l’acte central amb la lectura del manifest a la Biblioteca. També es farà la xerrada “La Lluna, la gran dona esotèrica”, a càrrec de Maria del Mar Tort. Finalment, el dissabte 12 de març tindrà lloc la 9a Mostra de cuines del món. La sala gran del Centre cultural Costa i Font acollirà plats típics de diferents països del món i la gent podrà degustar-los pagant només 5 euros d’entrada. També s’oferiran balls a càrrec del grup Shindia de Granollers i de la Asociación Cultural Nuevos Progresos de Bolivianos de Vic. Serà a partir de les 6 de la tarda.

D’altra banda, del 7 al 18 de març es podran veure cartells del 4t Concurs de Cartells del Dia Internacional contra la violència vers les dones a diferents espais taradellencs com el Cafè de Can Costa, l’Espai Solidari, el CAP i el Bar El Xamfrà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments