Inici Actualitat Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Taradell

0
COMPARTIR

escola-mataderoAquest dissabte s’inicien les jornades de portes obertes als centres d’ensenyament de Taradell. Aquestes s’allargaran fins a mitjans del mes d’abril en funció del centre.

El primer en obrir les portes i ensenyar els espais serà el col·legi Les Pinediques. Aquest dissabte a partir  les 10 del matí hi haurà una sessió informativa a l’edifici de Primària. A 2/4 de 12 serà el torn per l’edifici infantil.

També es podran visitar les insta·lacions de l’Institut de Taradell durant la tarda. A les 4 hi haurà una reunió amb pares dels nous alumnes de primer d’ESO. A partir de 2/4 de 6 s’obriran les portes a tothom.

escola-gurriMés endavant, el 13 de març serà el torn pel Col·legi Sant Genís i Santa Agnès a partir de 2/4 de 12 del matí. El 18 de març a partir de les 4 de la tarda s’obrirà l’escola El Gurri.

Llar d’infants i l’Arpa

A l’abril, de l’11 al 15 es podrà visitar l’Escola L’Arpa a partir de les 4 de la tarda per contemplar els tallers. Finalment, el 16 d’abril de les 11 a la una del matí es podrà visitar l’Escola bressol la Xarranca i també l’Escola de música.

Les inscripcions s’obren el 30 de març fins al 7 d’abril per al segon chicle d’educació infantil, primària i secundaria. Del 2 al 13 de maig serà el torn de les llars d’infants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments