Inici Actualitat El partit UD Taradell-Torelló suspès al minut 32 quan els locals guanyaven...

El partit UD Taradell-Torelló suspès al minut 32 quan els locals guanyaven 2 a 0

0
COMPARTIR

ud-taradell-torello-2016

El partit entre la UD Taradell i el Torelló d’aquest dissabte a la Roureda només va tenir mitja hora llarga de durada. Al minut 32, després que l’àrbitre expulsés un jugador de cada equip, jugadors, fins i tot reserves, i tècnics dels visitants van sortir per increpar i envoltar l’àrbitre. Davant d’això, l’àrbitre es va tancar als vestuaris i va suspendre el partit.

Fins llavors, el Taradell havia tingut les millors ocasions i havia encarat molt el partit amb dos gols en un minut. Abans del quart d’hora, dues arribades amb perill locals. Primer en un córner i després en una arribada d’Ignasi a qui se li va escapar la pilota davant del porter.

Abans del primer gol va arribar la primera enganxada entre dos jugadors del Taradell. En una falta de Sans, el davanter del Torelló des de terra va deixar anar el peu, i els dos jugadors es van enganxar en una picabaralla amb paraules. L’àrbitre ho va resoldre amb una groga per cada un.

Al minut 25 va arribar l’1 a 0. Una falta lateral llançada per Tala va ser rematada de cap per Canó per avançar els locals. I sense temps per celebrar-ho, de nou Canó va robar una pilota i va cedir a Marçal perquè fes el 2 a 0. Era el minut 26.

Poc després, al 32, va arribar la jugada. Mentre la pilota s’estava jugant en una altra zona, els dos jugadors que s’havien barallat i van tornar després que el jugador del Torelló recriminés una agressió o cop. L’àrbitre no va veure res perquè estava seguint la pilota. Però davant la concentració de jugadors, ho va resoldre amb la segona groga per als dos jugadors. I aquí equip tècnic i jugadors de la banqueta del Torelló van saltar cap a l’àrbitre per recriminar-li la decisió i envoltar-lo. Amb això es va acabar el partit, pendents de què decidirà la Federació Catalana de Futbol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments