Inici Actualitat Participació taradellenca als campionats escolars de tennis taula

Participació taradellenca als campionats escolars de tennis taula

0
COMPARTIR
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’equip del TTI benjamí amb diferents jugadors de diversos clubs, on hi participa el CPE Taradell, va jugar a Borgonyà la primera trobada per equips. Amb la participació de l’Unai Luque l’equip va perdre els tres partits que va disputar, tot i aconseguir un punt per la classificació.

Mentrestant, el CPE Taradell també participa amb un equip a la categoria aleví-infantil. Aquest dissabte van jugar les tres primeres jornades a Torelló on els jugadors de l’equip no van poder guanyar cap partit contra tres grans equips: TT Torelló A (1-4), TT Ripoll A (0-5) i CTT Arbúcies (1-4). Van jugar-hi: Ruben Llacer, Àlex Gutiérrez i Cristóbal Sánchez. La segona jornada per equips es farà a Vic el proper dissabte dia 5 de març.

D’altra banda, una parella del TT Mont-rodon va participar al tradicional torneig de dobles Intercomarcal celebrat a St Quirze de Besora. Jordi Forcada i Jaume Cunill van fer una bona primera fase després de ser segons d’un grup de quatre. A les eliminatòries van caure a vuitens de final davant Joan Riera i Juanjo Cortés del Sant Quirze TTC per un ajustat 2-3. Aquests acabarien sent els guanyadors de la present edició.

Aquesta setmana el TT Mont-rodon jugarà el darrer partit de lliga a la pista del Sant Quirze TTC i els joves del club jugaran la cinquena prova del Circuit Promeses Individual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments