Inici Actualitat Estrenem secció amb el Gitanari de Taradell

Estrenem secció amb el Gitanari de Taradell

0
COMPARTIR

gitanari

Aquesta setmana estrenarem nova secció a la web. L’hem batejat amb el nom de ‘Gitanari’. Es tracta d’uns testos o qüestionaris sobre Taradell, des del punt de vista de curiositats, dates històriques o fets amb la voluntat de provar els vostres coneixements. Serà una mena de joc.

L’estructura comptarà amb 10 preguntes tipus test, ja que aniran acompanyades de quatre possibles respostes. L’únic requisit per participar-hi és anar seleccionant la resposta que es consideri correcta. Hi ha preguntes més fàcils i d’altres de més difícils.

Al final, el Gitanari us dirà quina és la vostra puntuació i, en funció d’aquesta, us exposarà quin és el vostre nivell amb una petita descripció divertida. N’hem establert quatre: estiuejant taradellenc, veí de Taradell, alcalde de Taradell i senyor de Taradell, de menys a més encerts.

Un cop completat el test, també podreu veure les respostes correctes i a sota de cada pregunta hi haurà una petita argumentació de la resposta correcta.

Esperem que us divertiu!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments