Inici Actualitat El CP Taradell s’allunya del liderat en perdre a casa contra el...

El CP Taradell s’allunya del liderat en perdre a casa contra el GEiEG

0
COMPARTIR

cp-taradell-geieg-2016

Partit de la part alta de classificació aquest dissabte al pavelló del Pujoló. El CP Taradell rebia la visita del tercer classificat el GEiEG, en un enfrontament per mantenir la persecució del liderat. Però els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador i van acabar perdent per 2 a 4.

cp-taradell-geieg-20162En els primers 25 minuts hi va haver molta igualtat. Els visitants van ser els primers en avançar-se en el marcador i al CP Taradell li va costar. A quatre minuts pel descans Eduard Genís va enviar una bola al pal. Es pressentia l’empat i aquest va arribar quan només quedava un minut pel descans. Marçal Casadevall va posar l’empat a 1. Però el GEiEG va reaccionar molt ràpid i a pocs segons per la bocina del descans van fer l’1 a 2 que suposava un gerro d’aigua freda a l’esforç taradellenc.

A la segona meitat va seguir la mateixa tònica i els visitants van estar més encertats de cara a porteria. Només un gol de Marc Soler va acabar posant el 2 a 4 definitiu, després de dos gols visitants. Ara el CP Taradell cau fins la quarta posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments