Inici Actualitat La UD Taradell s’endú un cop moral en perdre contra el Voltregà

La UD Taradell s’endú un cop moral en perdre contra el Voltregà

0
COMPARTIR

ud-taradell-voltrega-2016

Derrota dolorosa de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda davant del Voltregà. En un dels partits que es presentaven clau per aconseguir la permanència l’equip taradellenc va perdre per 1 a 3.

L’inici de partit va ser molt esperançador, amb un bon Taradell, que a més va aconseguir avançar-se ràpidament. Al minut 6 una bona combinació va acabar amb una centrada per la dreta d’Ignasi que Muntal va enviar al fons de la xarxa. L’1 a 0 posava les coses bé. Però a mesura que van anar passant els minuts el Voltregà va passar a dominar. Als 17 ocasió visitant en un xut desviat. Als 26 es va reclamar un gol fantasma a favor dels visitants en una centrada per la dreta que va acabar amb un remat de cap que Nil va treure in extremis de la línia de gol.

I just en la jugada següent va arribar l’empat. Una falta al centre del camp sense massa perill va acabar al fons de la xarxa després que un jugador del Voltregà fes una claríssima falta a Nil i, com a conseqüència, no va poder agafar la pilota.

ud-taradell-voltrega-20162A la mitja hora ocasió claríssima pel Taradell. Una paret entre Marçal i Muntal va permetre a aquest últim arribar a l’interior de l’àrea, però va creuar massa la pilota.

A la segona meitat va continuar la tònica, tot i que, de nou, a l’inici el Taradell va saber reaccionar. L’ocasió més clara va ser una rematada de cap de Font a la sortida d’un córner que va acabar amb la pilota fregant el pal. Però, a partir d’aquí els visitants van dominar i donaven sensació de més perill. Al minut 66 un córner va propiciar diferents rematades de cap que van acabar amb l’1 a 2. I cinc minuts més tard, en una jugada per la dreta va arribar l’1 a 3.

Fins al final el Taradell ho va intentar amb poques idees. Al minut 81 Donaire va estar a punt de marcar però el seu xut el va parar el porter. La derrota fa molt mal a un Taradell que, a més, ha perdut per unes setmanes a Pujol després de trencarç-se el dit. La setmana vinent torna a jugar a la Roureda contra el Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments