Inici Actualitat 16 instituts d’Osona participaran al programa de Ràdio Taradell ‘S’acaba el temps’

16 instituts d’Osona participaran al programa de Ràdio Taradell ‘S’acaba el temps’

0
COMPARTIR

programa-acaba-temps-radio-taradell

El programa de Ràdio Taradell ‘S’acaba el temps’ farà participar en la seva tercera edició a 16 instituts de la comarca d’Osona. El programa començarà aquest diumenge a les 12 del migdia i premiarà amb 500 euros per al viatge de final de curs als alumnes que guanyin.

Per primera vegada hi participaran instituts en lloc de particulars. Els instituts són de Moià, Roda de Ter, Gurb, Manlleu, Prats de Lluçanès, Calldetenes, Torelló, Centelles, Castellterçol, Tona, Les Masies de Voltregà, Vic i Taradell. Hi participaran alumnes de quart d’ESO.

Es tracta d’un concurs amb diferents proves a partir de preguntes on els dos concursants de cada institut hauran d’anar sumant encerts. A mesura que vagin guanyant, aniran passant fases fins a la gran final. El concurs s’allargarà fins al 10 d’abril, quan començaran les eliminatòries finals.

Aquest és el calendari de la primera fase:

21/02 Moià – Roda de Ter

28/02 Gurb – Taradell

06/03 Casals Gràcia (Manlleu) – Prats de Lluçanès

13/03 Antoni Pous (Manlleu) – Calldetenes

20/03 Torelló – Centelles

27/03 Castellterçol – Teuleria (Manlleu)

03/04 Institut Tona – Vedruna (Tona)

10/04 Masies de Voltregà – Jaume Callís (Vic)

Cinta i Pep González van ser els guanyadors de la primera temporada del concurs, mentre que David Orra i Marc Pujol van ser els vencedors de la segona, que es va acabar a finals de gener.cEl programa està presentat per Esther Mendoza i Xavi Artigas, amb Dani Autonell al control tècnic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments