Inici Actualitat Victòria ajustada del CP Taradell a la pista de l’Olot

Victòria ajustada del CP Taradell a la pista de l’Olot

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Victòria importantíssima del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista de l’Olot. El triomf permet situar-se en segona posició a la Primera Nacional Catalana i mantenir-se a només dos punts del líder, l’Alpicat.

El partit no va ser gens fàcil, malgrat que els olotins ocupen posició de descens. Al descans el marcador registrava un empat a 1. Al segon temps el Taradell es va avançar, però els locals van reaccionar a pilota aturada. Primer una falta directa transformada i, més tard un penal, van capgirar el marcador. A més, una targeta blava va fer que els taradellencs es quedessin amb tres jugadors a la pista.

Tot i això, amb inferioritat el Taradell va ser capaç d’empatar. A la part final, va arribar el definitiu 3 a 4 que donava la victòria al CP Taradell.

 

 

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments