Inici Actualitat La UD Taradell cau per la mínima al camp del líder, el...

La UD Taradell cau per la mínima al camp del líder, el Roda

0
COMPARTIR

ud-taradell-roda-2015L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ha estat a punt de puntuar al camp del líder, el Roda. Els taradellencs han perdut per 2 a 1, en un partit on ha tingut opcions fins al final.

Només començar el partit el Roda ha disposat d’una clara ocasió en un xut al travesser. Però curiosament, als deu minuts en la primera arribada taradellenca a la porteria visitant, ha arribat el 0 a 1 obra d’Ignasi. A partir d’aquí els locals han intensificat la seva pressió sobre la porteria taradellenca. Just després del gol Nil ha hagut d’intervenir per evitar l’empat. A la part final del primer temps ha arribat el gol de l’empat. Ha estat al minut 45, quan el Roda ja havia avisat dos minuts abans.

El gol ha estat psicològic, ja que el 2 a 1 ha arribat poc després d’iniciar-se la segona meitat. Ha estat un gol protestat, però, ja que instants abans el Taradell havia tirat la pilota a fora perquè fos atès Muntal i el Roda ha iniciat la jugada sense tornar la pilota. Aquesta ha acabat a la frontal, on un davanter rodenc ha fet un autèntic golàs de xut des de fora de l’àrea.

Tot i això, el Taradell ha tingut força arribades per empatar. Una de clara ha estat una centrada de Plade per l’esquerra que no ha pogut ser rematada per Ignasi per poc. El partit s’ha obert i el Roda a la contra també ha tingut ocasions per sentenciar, però s’ha trobat amb les grans intervencions de Nil. A pilota parada, en faltes i córners, el Taradell ha fregat l’empat, però el porter local s’ha lluït en més d’una ocasió per evitar l’empat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments