Inici Actualitat Taradell enceta la 17a Copa Osona de trial en bicicleta

Taradell enceta la 17a Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

trial taradell 20132Aquest diumenge comença la temporada de trial a Osona i ho fa amb la 17a edició de la Copa Osona de trial. La primera prova tindrà lloc a Taradell i en total se’n disputaran cinc en diferents municipis de la comarca.

La prova, organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, es disputa en les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil, cadet, sènior, open i sub-23 (novetat aquest any). També hi haurà les categories absolutes tant masculina com femenina. Tornarà a comptar amb participació de taradellencs que normalment fan un paper destacat en el món del trial en bicicleta.

Les altres seus de la Copa seran Tona, Les Masies de Roda, Folgueroles i Calldetenes fins el 19 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments