Inici Actualitat 16 carrosses i 3 comparses participaran al Carnaval 2016 de Taradell

16 carrosses i 3 comparses participaran al Carnaval 2016 de Taradell

2
COMPARTIR

carnaval-taradell-2015Un total de 16 carrosses i tres comparses participaran a la rua de Carnaval que es farà aquest dissabte al vespre a Taradell. La majoria són de colles del municipi i, entre totes, sumen més de 500 persones.

Un any més, les millors tindran premi. La millor carrossa rebrà 400 euros; la segona, 300, i la tercera, 100, repartits en vals de l’Agrupació de Botiguers. També es premiarà la millor comparsa amb 100 euros. El jurat, que s’ubicarà en un punt del recorregut, estarà format pel pregoner, en Peyu; la tècnica de Cultura i Comunicació de Taradell, Berta Vaqué, i tres representants dels Carnavals de Sitges, Torelló i Centelles.

El tret de sortida a la rua del Carnaval el donarà en Peyu, conegut humorista i locutor. Ho farà a les 7 del vespre des d’un escenari instal·lat a la plaça de l’Atlàntida. Un cop acabi, començarà la cercavila de carrosses i comparses que obrirà el Rei o Reina Carnestoltes.

Com l’any passat, la concentració de carrosses serà a la Ronda dels Vilademany a les 6. L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte dia 13 al migdia en directe per Ràdio Taradell.

carnaval 2013-2El recorregut serà el següent: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. La rua acabarà al mateix punt de sortida. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

Concert de versions després dels premis

Un cop acabi l’exhibició de carrosses, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la sala gran, on es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, es lliuraran els premis. Com a novetat, hi haurà un concert de versions amb entrada gratuïta a la sala gran de can Costa. Anirà a càrrec del grup 4CAT de Santpedor amb versions de rock català. Serà cap a les 9 de la nit.

 

En paral·lel, el gran ball de Carnestoltes continuarà a la Carpa de Can Costa a partir de les 10. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros -es poden comprar a El Cafè de Can Costa, Ràdio Taradell i al Manli de Vic- i de 12 euros a taquilla. L’entrada inclou una consumició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pau
Pau
12 febrer 2016 0:49

Bona nit.

Una hora i mitja de rua només? Som carrossaires i paguem entre 30 i 40 euros cadascú per anar amb una carrossa, treballar-nos les disfresses, perquè duri només 1 hora i mitja la rua?

Què és això? Espero que rectifiquin! A Centelles almenys dues hores i mitja!

Jordi C.
Jordi C.
11 febrer 2016 12:31

Si la rua comença a 2/4 de 8 entre pregó i la resta, la rua només durarà una hora i quart? Penseu que els carrossaires ens hem deixat la pasta amb equips de música i carrossa?