Inici Actualitat Campanya per posar més èmfasi en un Carnaval de Taradell més segur...

Campanya per posar més èmfasi en un Carnaval de Taradell més segur i preventiu

0
COMPARTIR

campanya-carnaval-segur-2016L’Ajuntament de Taradell, Ràdio Taradell, El Puntal, Protecció Civil Taradell i la Mancomunitat La Plana han activat, un any més, la campanya ‘Viu la festa a Taradell! Diverteix-te sense passar-te’ de cara al Carnaval de dissabte. És el quart any que es posa en marxa i enguany posa més èmfasi per prevenir el consum d’alcohol entre els participants de la rua i conscienciar sobre la necessitat que sigui una festa cívica.

Per exemple, la regidoria de Joventut i les entitats implicades han fet arribar una carta casa per casa per informar de les accions realitzades i sensibilitzar les famílies i donar algunes recomanacions als pares d’adolescents. També s’han editat uns cartells informatius.

Juntament amb Protecció Civil s’han fet arribar consells de seguretat als participants per evitar accidents durant la rua. Durant el Carnaval s’habilitarà un espai per assistir els possibles incidents que hi hagi i hi haurà un ampli dispositiu de seguretat per part dels Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, agents locals i Creu Roja.

També s’ha contactat amb els establiments i bars per recordar que no poden vendre begudes alcoholòiques a menors de 18 anys.  Al mateix temps, es continuarà portant a terme la campanya ‘A cegues no mola’, que el mateix dia de la rua posarà a disposició de totes les carrosses ampolles d’aigua per als qui ho necessitin. Durant les setmanes prèvies al Carnaval també s’han fet arribar consells i recomanacions a l’INS Taradell i als Punts Joves dels pobles veïns.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments