Inici Actualitat Albert Pujol guanya la marató per parelles del Trail Rocacorba

Albert Pujol guanya la marató per parelles del Trail Rocacorba

0
COMPARTIR

albert-pujol-trail-rocacorba-2016

Albert Pujol (Sports HG) i Ferran Sampere van ser aquest diumenge la primera parella en creuar la línia de meta a la marató per equips del Trail Rocacorba. La prova comptava amb tres categories i distàncies diferents. Albert Pujol hi va participar en la marató, que consistia en completar 38 quilòmetres des del pavelló municipal de Canet d’Adri, pujant fins a Rocacorba (923 mts), El Golany (864 mts) i el Collet (826 mts) per tornar al poble del Gironès. En total més de 2.000 metres de desnivell positiu i pluja durant la prova.

Pujol i Sampere van fer un temps de 3 hors 36 minuts i 20 segons, avantatjant en deu minuts als segons classificats, Adrià Canimas i Eric Moya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments