Inici Actualitat Toni Reig és nomenat director del Consell Català de l’Esport

Toni Reig és nomenat director del Consell Català de l’Esport

0
COMPARTIR

toni-reig-director-joventut

Cinc anys després d’ocupar la direcció general de Joventut, el taradellenc Toni Reig ha estat nomenat aquest dimarts director del Consell Català de l’Esport. Substitueix a Gerard Figueras en el càrrec.

El consell executiu de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el nomenament en la reunió d’aquest dimarts al matí.

Toni Reig és nascut el 1971 i és informàtic. Des del 2011 havia estat director general de Joventut i president de l’Agència Catalana de Joventut. En l’àmbit associatiu va ser membre de la Junta Nacional d’Òmnium i president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) entre els anys 2006 i 2007.

A nivell esportiu local, va començar fent de porter de petit a la UD Taradell. Després va passar-se a l’hoquei on durant molts anys va jugar al CP Taradell i a l’HP Tona. Més tard, també va fer de porter al comarcal de futbol sala. Pel que fa a entitats esportives taradellenques, ha estat lligat amb el Centre Excursionista Taradell i el Club Parc d’Esports com a soci, i actualment també és abonat de l’EAS Taradell.

Toni Reig, porter a la dreta
Toni Reig, porter a la dreta
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments