Inici Actualitat La UD Taradell suma un punt davant la visita del Moià

La UD Taradell suma un punt davant la visita del Moià

0
COMPARTIR

ud-taradell-moia-2016

Empat a 1 entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i el Moià aquest dissabte a la Roureda. L’empat suposa el tercer partit consecutiu sense perdre dels taradellencs, però trenca la ratxa de dues victòries que portaven en les dues últimes jornades.

No va ser un partit massa vistós ni massa bo dels locals. Tot i això, el partit va començar molt bé. Al minut 3 unes mans innocents d’un defensa visitant en un vèrtex de l’àrea va ser castigat amb pena màxima. Tala no va fallar i va posar l’1 a 0 al marcador.

A partir d’aquí, partit amb moltes faltes i interrupcions i poc joc. El Moià va portar més la iniciativa davant un Taradell que perdia molt ràpidament la pilota i tampoc aconseguia crear perill. L’ocasió més clara va ser una falta a la frontal del Moià al minut 21 que va rebujtar sense problemes Joel. Res més destacable al primer temps.

ud-taradell-moia-20162La segona part va començar amb la mateixa tònica. El Moià s’aproximava amb més perill, però poca claredat. Als 19 minuts va arribar l’empat. En un córner un jugador del Moià va rematar sense obstacles al centre de l’àrea petita i va fer l’empat. Tot seguit, nova ocasió clara dels visitants que en una falta a la frontal van enviar la pilota al travesser.

No va ser fins al minut 73 quan el Taradell va tenir el segon gol a l’abast. Contraatac ràpid per l’esquerra que va acabar amb un centrada de Marçal que Canó no va controlar bé al segon pal i la pilota va arribar a les mans del porter visitant. Va ser en els últims minuts quan el Taradell va arribar més a l’àrea visitant, però sense cap més ocasió clara a destacar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments