Inici Actualitat El 3r Mercat dels Gitanos reunirà tot tipus d’objectes de segona mà

El 3r Mercat dels Gitanos reunirà tot tipus d’objectes de segona mà

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Coincidint amb el Carnaval, Ràdio Taradell organitza la tercera edició del Mercat dels Gitanos, que aquest any passa a ser un mercat del trasto i objectes de segona mà, no només de disfresses i andròmines. L’altra novetat és que canvia de dia i es farà en dissabte. Serà aquest dissabte, 30 de gener, a la Plaça de les Eres entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Es preveu que la participació sigui alta després de reorientar-lo com a mercat del trasto i de la bona acollida que ha tingut els últims dos anys.

Per participar-hi, només cal presentar-se a la plaça a les 9 del matí, i es faran les inscripcions, que són gratuïtes, i la distribució de les parades. Cada participant disposarà d’un espai de dos metres per muntar la seva parada.

El Mercat dels Gitanos està organitzat per Ràdio Taradell i té la col·laboració de l’Ajuntament. Fa dos anys, va néixer amb la idea de ser un mercat de disfresses de segona mà i andròmines, però aquest any s’ha decidit ampliar el ventall de productes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments