Inici Actualitat En Peyu serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2016

En Peyu serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2016

0
COMPARTIR

peyuEl popular humorista Peyu serà el pregoner del Carnaval de Taradell, que es farà el proper 13 de febrer. Ell serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la rua de la disbauxa pels volts de les 7 del vespre des de la plaça de l’Atlàntida, on començarà després el Carnaval. Tractant-se d’en Peyu serà un pregó ben divertit i carregat de dosis d’humor, com no podia ser d’una altra manera en una festa com Carnaval.

A més, en Peyu formarà part del jurat, juntament amb personalitats de Taradell i representants d’altres Carnavals, com el de Terra Endins.

Actualment, en Peyu col·labora als programes de ràdio Versió RAC1 de Toni Clapés i al Fricandó matiner de RAC 105, i és el responsable de l’espai Ole tu! de l’APM? de TV3. Al teatre, triomfa amb els espectacles Show APM? i iTime.

D’aquesta manera, en Peyu agafa el relleu a l’humorista Pep Plaza, al periodista Quim Morales (La segona hora de RAC1), a la jove actriu Marina Comas (Pa Negre), al popular Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos (Hat-trick Espanyol), que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l’organització de la festa.

Inscripcions obertes i premis

Des d’aquest dilluns la inscripció de carrosses i comparses està en marxa. Es pot fer a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al Cafè de Can Costa i a www.radiotaradell.net. Com els últims anys, les millors carrosses i comparsa es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400 €; el segon, amb 300 €, i el tercer, amb 100 € en vals a gastar als establiments de l’Agrupació de Botiguers de Taradell. El premi a la millor comparsa serà de 100€.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments