Inici Actualitat Gran triomf de la UD Taradell al camp de l’Avinyó per iniciar...

Gran triomf de la UD Taradell al camp de l’Avinyó per iniciar la segona volta

0
COMPARTIR

avinyo-ud-taradell-2016

Segona victòria consecutiva de la UD Taradell de Tercera Catalana i primer cop que ho aconsegueix en la temporada. Els taradellencs van aconseguir un triomf valuosíssim al camp de l’Avinyó i ho van fer amb autoritat, guanyant per 0 gols a 4.

El partit va començar molt bé per l’equip taradellenc, ja que al minut 5 Marçal Sala aconseguia el 0 a 1. Aquest gol va donar molta tranquil·litat als homes de Jordi Freixas, que van protagonitzar uns bons primers 20 minuts. A partir de llavors l’equip local va apretar més, però el Taradell tampoc va passar massa dificultats per mantenir l’avantatge fins al descans.

L’inici de la segona part va ser una rèplica del primer temps. Només començar Ignasi va fer el 0 a 2. I a partir d’aquí els taradellencs van matar el partit. Pocs minuts després Tala feia el 0 a 3 gràcies a un llançament magistral de falta. I just després en una jugada, Joan Canó sentenciava amb el 0 a 4.

Fins al final poc a destacar, més enllà que l’equip va mantenir la pròpia porteria a zero.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments