Inici Actualitat El CP Taradell perd la Copa Generalitat a la tanda de faltes...

El CP Taradell perd la Copa Generalitat a la tanda de faltes directes contra l’Alpicat

0
COMPARTIR

cp-taradell-alpicat-final-copa-generalitat-20162

Final d’infart entre el CP Taradell i l’Alpicat per aixecar el títol de la Copa Generalitat de Primera nacional catalana. El campió es va haver de decidir a través de faltes directes després que el partit acabés amb empat a 4 i la pròrroga amb empat a 5. Només una falta directa transformada pels locals, els va donar el títol.

Al primer temps hi va haver molta igualtat. Marçal Casadevall va tenir l’oportunitat de posar en avantatge al CP Taradell al minut 13 quan va desaprofitar una pena màxima. Sis minuts més tard, en canvi, l’Alpicat va aprofitar un penal per posar l’1 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

El segon temps no va començar gaire bé. Als quatre minuts l’Alpicat feia el 2 a 0. I abans dels 10 minuts arribava el 3 a 0. Tot i això, Masoliver, just després, va fer el 3 a 1 que tornava a posar el CP Taradell dins el partit. A falta de 10 minuts el Taradell va desaprofitar una falta directa. Però tres minuts més tard, arribava la remuntada. Masoliver i un altre jugador taradellenc posaven el 3 a 3 al marcador a falta de sis minuts.

Els últims dos minuts van ser una bogeria. Primer l’Alpicat va marcar de penal, i a falta de segons Marc Sole feia el definitiu 4 a 4. Tot i això, a falta de sis segons els locals van tenir un penal, que no van aprofitar.

A la pròrroga, de nou, l’Alpicat va portar la iniciativa en el marcador i va fer el 5 a 4. Però l’alegria local va durar poc, ja que un altre cop el CP Taradell feia el 5 a 5.

Per tant, tot es va decidir amb faltes directes. I aquí els locals van estar més encertats. Masoliver va iniciar la tanda fallant. L’Alpicat també va fallar. Tot seguit, Pau Simón va fallar la segona falta directa, però l’Alpicat va marcar. I ja en l’últim llançament Marçal Casadevall no va poder marcar i els locals es van endur el triomf i el títol.

L’equip taradellenc havia passat a la final després de desfer-se del GEiEG en unes semifinals molt igualades i amb més desgat físic a primera hora de la tarda.. Després de l’empat a 1 durant el temps reglamentari, el Taradell va superar l’eliminatòria en la tanda de faltes directes, on va dominar per 2 a 1.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments