Inici Actualitat Estrenem secció per conèixer alguns gustos culturals dels taradellencs

Estrenem secció per conèixer alguns gustos culturals dels taradellencs

0
COMPARTIR

muntatge-T-10

A partir de la setmana vinent encetem una nova secció a Taradell.com. Sota el títol ‘T-10’ el nou apartat donarà a conèixer les propostes culturals de gent del poble.

Es tracta d’un espai on el protagonista escollit farà una recomanació, segons les seves preferències i gustos. Serà un llistat de deu propostes que versaran sobre llibres, pel·lícules, cançons, indrets, etc. El protagonista podrà escollir quina és la temàtica del llistat.

La secció no tindrà una periodicitat concreta, és a dir, que aniran apareixent a la web sense fixar un termini setmanal, quinzenal o mensual. No només es proposarà a la gent més coneguda i popular de Taradell, sinó també a taradellencs més anònims o que no acostumen a ser tan protagonistes de l’actualitat.

En fi, esperem que us agradi i interessi, i que quan us ho proposem vulgueu participar-hi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments