Inici Actualitat Taradell va acollir la 4a prova del Campionat Intercomarcal de tennis taula

Taradell va acollir la 4a prova del Campionat Intercomarcal de tennis taula

0
COMPARTIR

intercomarcal-tennis-taula-taradell-2016

Aquest dissabte passat es va fer la 4a prova del Campionat Intercomarcal Escolar de la temporada en tennis taula. La categoria benjamí es va fer a Taradell amb la participació de 10 jugadors. Hi va prendre part l’Unai Luque, que a la primera fase va ser tercer d’un grup de quatre i va acabar en vuitena posició.

Les categories aleví i infantil es van fer a Roda de Ter amb un total de 25 participants entre les dues. A la categoria aleví Ruben Llacer va ser el quart classificat final, mentre que l’Àlex Gutiérrez va ser catorzè. En infantil, Ian Llacer va acabar a la setena posició i Pau Mas a la desena.

Mentrestant, el TT Mont-rodon va perdre clarament contra el TT Borgonyà. És la primera derrota a la segona fase de la Lliga Intercomarcal de grans. El resultat final va ser d’1 a 6. Els visitants van començar guanyant els primers partits, tot i la lluita dels jugadors locals que no els ho van posar gens fàcil. En Rafel Montenegro va ser l’únic que va poder guanyar un dels partits individuals.

Van jugar: Rafel Montenegro (1), Oriol Garcia i Jaume Cunill. Aquesta setmana el TT Mont-rodon visitarà la pista del TT Sant Vicenç, equip amb el qual tanca la classificació d’aquest grup 1.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments