Inici Actualitat Les inscripcions de carrosses i comparses pel Carnaval 2016 de Taradell s’obren...

Les inscripcions de carrosses i comparses pel Carnaval 2016 de Taradell s’obren dilluns

1
COMPARTIR

carnaval-taradell-2015

El proper 13 de febrer tindrà lloc el Carnaval 2016 de Taradell. Un any més Ràdio Taradell s’encarrega de l’organització de tot la logística i la rua. Per aquest motiu, dilluns obre les inscripcions de carrosses i comparses que hi vulguin participar.

Les inscripcions es poden fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d’un formulari que s’habilitarà a la web de l’emissora. Es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa. L’any passat, el Carnaval va comptar amb 14 carrosses i tres comparses.

La concentració de carrosses serà a les 6 de la tarda i, com l’any passat, es farà a l’avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l’Atlàntida. El pregoner tornarà a ser un personatge molt conegut, que vindrà carregat de dosis d’humor. La setmana que ve s’anunciarà el seu nom.

carnaval-taradell-20152Recorregut i fi de festa

El recorregut de la rua serà el següent: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. La rua acabarà al mateix punt de sortida. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte dia 13 al migdia en directe per Ràdio Taradell. Això sí, la primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes.

Un cop acabi la rua, el Carnaval continuarà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, es lliuraran els premis a les tres millors carrosses i la millor comparsa, i hi haurà festa per celebrar el dia de la disbauxa. D’altra banda, a les 10 de la nit, la festa jove començarà a la Carpa de Can Costa.

Per sisè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Protecció Civil-Voluntaris de Taradell i l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradallenca
Taradallenca
21 gener 2016 21:17

El carnaval de Taradell per uns anys va agafar un aire molt maco… però des de fa 2 anys… s’està descontrolant. Els Mossos el consideren el segon més perillós de tot Osona, i admeten que se’ls hi està anant de les mans com ja fa molts anys a Torelló. L’any passat hi van haver un pilot de coma etílics de menors, només veies canalla trencant les coses pel carrer, menors borratxos.. i tot i coincidir amb altres carnavals com Roda, Hostalets i Ripoll, tota la canalla menors d’edat es congreguen aquí, amb l’excusa de les “carpes” on la gent del… Llegeix més »