Inici Actualitat La tradició de Sant Sebastià continua ben viva a Taradell

La tradició de Sant Sebastià continua ben viva a Taradell

1
COMPARTIR

festa-sant-sebastia-2016-ball-ciri

festa-sant-sebastia-2016-xocolatadaCom cada 20 de gener, dia de Sant Sebastià, Taradell ha viscut un dia festiu amb força participació dels taradellencs. La tradició de la xocolata desfeta no ha faltat i ha estat l’acte que ha obert la resta de celebracions. S’ha fet, com toca, al carrer de Sant Sebastià on, fins i tot, s’han habilitat taules i cadires perquè els taradellencs poguessin esmorzar a base de xocolata i coca.

Tot seguit, mentre els pabordes i els representants municipals es dirigien cap a l’església parroquial per participar en la missa en honor a Sant Sebastià, els carrers del centre han tingut el protagonisme dels gegants i capgrossos, gràcies a la Colla jove de grallers i geganters de Taradell.

L’acte central ha estat a la Plaça de les Eres, amb el Ball del Ciri, interpretat per sis parelles de taradellencs, i les danses dels grups més petits de l’Esbart dansaire Sant Genís.

Les activitats continuen aquesta tarda amb uns tallers per la mainada a can Costa i el cap de setmana. Amb una projecció d’un documental sobre la tradició de la Festa de Sant Sebastià, un concert de versions i un espectacle infantil. Podeu consultar horaris a la nostra agenda.

festa-sant-sebastia-2016-gegants

festa-sant-sebastia-2016-ball-ciri3

festa-sant-sebastia-2016-ball-ciri4

festa-sant-sebastia-2016-ball-ciri2

festa-sant-sebastia-2016-ballets2

festa-sant-sebastia-2016-ballets

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Enedina Jiménez Morera
Enedina Jiménez Morera
20 gener 2016 18:45

Gràcies. Avui al matí l’Arnau i jo ens hem llevat i hem anat a menjar xocolata desfeta i coca al carrer Sant Sebastià, com tothom qui ha volgut anar-hi. Aquest acte que a la majoria els pot semblar una cosa normal, en el nostre dia a dia no ho és. Si ahir un ocellet no ens hagués dit que avui al matí també hi hauria xocolata desfeta i magdalenes per celíacs, nosaltres hauríem esmorzat a casa i després hauríem anat a la cercavila o bé ens hauríem emportat coca de casa i un tros de xocolata per esmorzar amb la… Llegeix més »