Inici Actualitat Dimecres Taradell està de festa per celebrar el dia de Sant Sebastià

Dimecres Taradell està de festa per celebrar el dia de Sant Sebastià

0
COMPARTIR

sant sebastia 20132

Dimecres Taradell tornarà a estar de festa. Arriba la tradicional Festa del carrer Sant Sebastià i ho farà amb els actes més tradicionals. La xocolatada a les 10 del matí obrirà la festa amb el repartiment de xocolata desfeta i coca per a tots els qui vagin al primer tram del carrer Sant Sebastià.

Cap a les 11 serà el torn per la cercavila dels gegants de Taradell, acompanyats pels grallers de la Colla gegantera de Taradell i els capgrossos. A la mateixa hora començarà la missa en honor a Sant Sebastià. A les 12 hi haurà la tradició del Ball del Ciri a la plaça de les Eres, per tot seguit contemplar les danses dels grups més joves de l’Esbart dansaire Sant Genís.

A la tarda a les 5 el Centre cultural Costa i Font acollirà tallers infantils amb la companyia la Xarranca i tallers de maquillatge amb la companyia Intringulis.

Però els actes no s’acaben aquí, ja que al cap de setmana també hi haurà activitat. Dissabte a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font el Grup de Recerca Local de Taradell projectarà un documental sobre la història de la Festa del carrer de Sant Sebastià, amb el testimoniatge de veïns que van viure al carrer. Abans a les 9 del matí es tornarà a fer la Festa del motor a l’aparcament de la Carpa amb un esmorzar. I a la nit (22:30h) el Centre cultural Costa i Font acollirà un concert de versions amb l’Orquestra Sabor Sabor, amb entrada gratuïta.

Diumenge al migdia la Penya Barcelonista Taradell aprofitarà per celebrar els 26 anys de la seva fundació amb un dinar calçotada al pavelló municipal. I a les 6 de la tarda a can Costa hi haurà un espectacle familiar a càrrec d’aër quartet.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments