Inici Actualitat La UD Taradell tanca la primera volta amb un triomf esperançador a...

La UD Taradell tanca la primera volta amb un triomf esperançador a Folgueroles

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-20162Victòria importantíssima de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte al camp del Folgueroles, el líder de la categoria. Vital perquè l’equip necessitava puntuar i tanca la primera volta de la competició amb esperances de remuntar i evitar posicions de descens.

Va ser un partit que va tenir molt emoció, sobretot, a la part final quan es va decidir tot. El vent va marcar el desenvolupament del joc, juntament amb les dimensions petits del camp. Per tant, es va jugar més amb pilotes llargues. A la primera meitat hi va haver poques ocasions. Al minut 21 els taradellencs es van avançar en el marcador gràcies a un gol de Joan Canó. Va ser en una jugada de murri quan Tala va treure ràpid una falta al mig del camp perquè Canó marqués arribant de segona línia, mentre els folguerolencs estaven protestant la falta.

A la segona part els locals van intentar combinar més i poc a poc el Taradell va anar reculant. Les ocasions van començar sent del Folgueroles. La més clara una rematada després d’una centrada que va aturar Nil. Així, al minut 70 va arribar l’empat. Va ser en un xut exterior que va tocar en un defensa i la pilota va quedar morta a l’àrea perquè el davanter marqués. Pocs minuts després Albert Muntal va veure la segona groga i va deixar el Taradell amb inferioritat.

A partir d’aquí els taradellencs van patir. Primer Font i després Nadir van evitar el gol local in extremis. El Folgueroles arribava i el Taradell estava molt endarrerit. Tot i això, en un contraatac Toni Donaire va estar a punt d’empatar en un xut des de la frontal que va salvar el porter Merino, i en una rematada de cap del mateix Toni que un defensa va treure quasi a la línia de gol.

Ja en temps de descompte quan semblava que l’empat seria el resultat, un contraatac d’Ignasi Casacuberta va suposar l’1 a 2. I tot seguit, Jordi Pladevall Puigdesens va ser objecte de penal i ell mateix va fer el definitiu 1 a 3.

El més destacat del partit, a banda del triomf, és que l’equip ha recuperat en els últims dies efectius, entre sancionats i lesionats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments