Inici Actualitat El CP Taradell amb el cap a la Copa Generalitat perd a...

El CP Taradell amb el cap a la Copa Generalitat perd a Capellades

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015Derrota aquest dissabte per 2 a 1 del Club Patí Taradell a la pista del Capellades. En el primer partit de la segona volta de la Primera nacional catalana, els taradellencs van perdre l’ocasió de situar-se líders.

Va ser un partit amb pocs gols. El Capellades es va avançar en el marcador al primer temps. Després del descans, va arribar el 2 a 0. Malgrat que Marc Soler va marcar el 2 a 1 de falta directa, el Taradell no va poder puntuar. Va tenir moltes ocasions i boles que es van estavellar als pals, però la pilota no va voler entrar.

L’equip també tenia la ment ja posada en la disputa de la Copa de la Generalitat aquest proper cap de setmana a Alpicat. L’equip taradellenc disputarà les semifinals contra el GEiEG amb l’objectiu de repetir títol com a l’any 2014.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments