Inici Actualitat No es lliurarà el 8è Premi Ajuntament de Taradell perquè s’ha declarat...

No es lliurarà el 8è Premi Ajuntament de Taradell perquè s’ha declarat desert

0
COMPARTIR
premi-ajuntament-taradell-20154
Edició 2015

Per primera vegada en les vuit edicions del Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat, aquest guardó no es lliurarà. El jurat ha decidit declarar-ho desert després de valorar els dos únics treballs que s’han presentat.

El jurat estava format per Ariadna Prat, Eva Leucó, Francesc Homs, Priscil·la Borrell i Albert Sangrà. El premi està dotat amb 600 euros i pretén estimular la realització de treballs de recerca en llengua catalana i que tractin temes relacionats amb el municipi de Taradell.

Fins ara sempre hi havia hagut guanyadors des del seu inici, però aquesta edició també ha registrat el nombre més baix de treballs centrats en Taradell. Normalment, en les últimes edicions sempre optaven al premi uns quatre treballs, tot i que en l’última edició ja en van ser només tres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments