Inici Actualitat El Circuit de promeses i el TT Mont-rodon enceten la competició del...

El Circuit de promeses i el TT Mont-rodon enceten la competició del 2016 en tennis taula

0
COMPARTIR

cpe-taradell-2016

Aquest dissabte passat es va disputar la prova del mes de gener consistent en el Campionat de Barcelona on s’hi van classificar dos jugadors del CPE Taradell. Oriol Garcia va participar en la categoria Juvenil on va acabar en tercera posició guanyant un partit i estant a punt de guanyar-ne algun més. Ruben Llacer va jugar a la categoria aleví on va quedar quart de grup. La següent prova d’aquesta competició serà el dia 27 de febrer.

Mentrestant, aquest dissabte al matí es farà un nou torneig individual del Campionat Intercomarcal Escolar on hi participaran jugadors de l’escola del CPE Taradell. A la tarda, el TT Mont-rodon començarà la segona fase de la Lliga disputant la tornada contra els equips que van quedar classificats entre les sis primeres llocs, després d’haver finalitzat quart amb 22 punts. En el primer partit l’equip juga a Les Pinediques contra el TT Borgonyà a 2/4 de 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments