Inici Actualitat Victòria in extremis del CP Taradell a la pista del Masquefa que...

Victòria in extremis del CP Taradell a la pista del Masquefa que el classifica per la Copa Generalitat

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016El Club Patí Taradell va aconseguir divendres la classificació per disputar la Copa Generalitat que va guanyar fa dues temporades. Els taradellencs ho van fer gràcies a un gol a l’últim minut que va donar el triomf per 3 a 4 a la pista del Masquefa. Aquesta victòria fa que el Taradell acabi la primera volta de la Primera Nacional catalana en segona posició amb 30 punts, a tan sols un del líder, l’Alpicat.

Els locals ho van posar molt difícil, malgrat ocupar les posicions baixes de la classificació. Marc Soler va avançar el Taradell. El Masquefa, però, va sorprendre amb una gran reacció marcant tres gols. Edu Genís, però, abans del descans va fer el 3 a 2 i va donar esperances per la remuntada.

A la segona meitat el marcador es va mantenir inalterable fins a la part final. Faltant tres minuts Albert Benito va fer l’empat a 3. I quan quedava un minut Edu Genís va donar la victòria a l’equip de Pep Rifà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments