Inici Actualitat Ensurt en bolcar un carro abans del Passant dels Tres Tombs de...

Ensurt en bolcar un carro abans del Passant dels Tres Tombs de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Marujeo.es
Foto: Marujeo.es
Foto: Marujeo.es

Abans de començar el Passant dels Tres Tombs de Taradell aquest diumenge hi ha hagut un ensurt quan ha bolcat un carruatge. Sembla ser que ha estat a la zona de Panedes, quan es dirigia cap al poble per formar part del passant.

Segons fonts de la comissió dels Tonis de Taradell, l’incident no ha passat d’aquí, tot i que el nen que anava sobre el carro ha estat traslladat a un centre hospitalari de Vic per descartar alguna lesió. Allà se li han fet algunes proves que han confirmat que està bé de salut. Tot i això, a primera hora de la tarda encara estava en observació.

L’incident ha generat certa rumorologia, però la comissió dels Tonis ha confirmat a taradell.com que està bé de salut i no té cap tipus de problema de mobilitat com s’ha especulat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments