Inici Actualitat La UD Taradell perd davant del Llerona en una segona meitat boja

La UD Taradell perd davant del Llerona en una segona meitat boja

0
COMPARTIR

udtaradell-llerona-20162

Derrota per 3 gols a 5 de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda davant del Llerona. Un partit que va embogir amb gols al segon temps i on els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador.

Bon inici de matx dels taradellencs que van tenir més i millors ocasions durant la primera mitja hora de joc. Tot i no dominar la possessió, sí que va ser el Taradell qui més es va acostar al gol. Després d’avisar, Marçal va tenir la millor oportunitat al minut 20 en una cursa per l’esquerra que va acabar amb un xut creuat que va fregar el gol. Més tard, Ignasi ho provava per la dreta en un xut més desviat.

En els últims minuts de la primera part va ser quan el Taradell va patir més, però més per sensacions que per ocasions del rival. Però just a l’últim minut de la primera part va arribar el 0 a 1 del Llerona en una paret a la frontal de l’àrea on el davanter va acabar driblant Joel i marcant gol.

udtaradell-llerona-2016Gol psicològic que es va repetir a l’inici del segon temps. Al primer minut en un córner una rematada de cap al primer pal es va convertir en el 0 a 2. Gerro d’aigua freda d’un Taradell que veia que amb dos detalls el partit es complicava.

Substitucions de jugadors per intentar reaccionar, però va ser el Llerona qui al quart d’hora va marcar el 0 a 3 en una gran jugada que va acabar amb gol després d’una semi-vaselina. Malgrat la desmoralització dels taradellencs, al minut 64 una passada errònia de la defensa del Llerona va acabar en penal del porter a Carrillo. El porter va veure la vermella directa i Marc Cuenca va fer l’1 a 3.

El Taradell va pressionar i va passar a tenir el control. I, fins i tot, opcions per entrar més en el partit. La més clara una paret entre Cuenca i Canó que va acabar amb la passada de la mort d’aquest que Nil Espuña va xutar, però un defensa va enviar a córner. Van ser minuts on semblava que arribaria el 2 a 3, però el Llerona va aprofitar la primera ocasió en una passada que va trencar el fora de joc per fer l’1 a 4 i acabar amb les esperances locals.

Als 76 minuts gol fantasma del Taradell. En una jugada per la dreta que rematava Nil Espuña i que un defensa treia quan semblava que la pilota havia creuat la línia de gol. L’àrbitre, però, no el donava. I al 79 arribava l’1 a 5 en un nou contraatac del Llerona que va acabar en un golàs de vaselina.

Al 81 una centrada de Canó per la dreta era rematada per Donaire per fer el 2 a 3. I cinc minuts després Tala feia un golàs en una falta frontal. Fins al final, poc més a destacar. I el Taradell que continua a la part baixa de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments