Inici Actualitat Dolors Martí ja és regidora de l’Ajuntament de Taradell

Dolors Martí ja és regidora de l’Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

dolors-marti-presa-possessio1

El ple municipal d’aquest dijous va ser totalment de tràmit i de poca durada i només va tenir com a aspecte destacat la presa de possessió de la nova regidora de CiU, Dolors Martí. Un cop arribades les credencials, Martí va prometre el càrrec i ja va poder participar del ple del mes de gener.

dolors-marti-presa-possessioMartí substitueix a Ariadna Prat en el càrrec, després que Prat renunciés a l’acta de regidora per motius personals a finals d’any. Malgrat la presa de possessió, encara no s’ha desvetllat si es farà càrrec de les mateixes responsabilitats que Prat (educació i joventut) o hi haurà una redistribució entre els vuit regidors de l’equip de govern.

Tant ERC com SI van aprofitar el ple per donar la benvinguda a la nova regidora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments