Inici Actualitat Taradell dóna una càlida benvinguda als Reis d’Orient

Taradell dóna una càlida benvinguda als Reis d’Orient

3
COMPARTIR

cavalcada-reis-2016

Les atxes de barballó amb la llum del seu foc i el misteri del seu fum van donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient aquest dimarts al vespre a Taradell. Com és habitual després del so de les sirenes els tres Reis van entrar a Taradell pel pont de la Font Gran damunt de les seves carrosses.

cavalcada-reis-20162L’itinerari de la cavalcada va ser el mateix que en els últims anys i va fer la primera parada a la carretera de Mont-rodon per entrar a l’església Sant Genís pel passadís central dels jardins. A l’interior de la parròquia Melcior, Gaspart i Baltasar van fer l’adoració al nen Jesús, després de saludar a multitud de nens i nenes que els seguien i els volien saludar.

De nou dalt de les carrosses, encapçalades per l’estrella, van recórrer el centre de Taradell fins a la plaça de les Eres on van acabar saludant al nombrós públic que els esperava.

A continuació podeu veure algunes imatges de la cavalcada de Reis 2016.

[shashin type=”albumphotos” id=”94″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
16 gener 2016 17:43

Jo també comparteixo l’opinió de l’Aleix i de l’Alba pel què fa a la durada de la cavalcada. Sortir de casa poc després de les sis, i tornar després de les nou i de la cua penso que és massa. A més, almenys a casa i crec que en força cases de Taradell, els Reis passen al vespre mateix, i els més menuts acaben l’energia. L’arribada de la cavalcada és espectacular, i tot plegat és una bona moguda. Deixo una proposta de millora, pel meu punt de vista: proposo que s’escurci una mica eliminant la volta cap a Santa Llúcia.… Llegeix més »

Aleix
Aleix
6 gener 2016 20:18

Començaré dient que agraeixo profundament la tasca de totes les persones que fan possible la cavalcada reial. És una festa molt agraïda i viscuda per grans i petits. Entenc també que l’esforç organitzatiu és complex. Dit això, crec que és honest que intentem millorar la festa entre tots: els que hi són a dins i els que la vivim des de fora. Per aquest motiu, m’agradaria esmentar dos possibles millores, des del meu punt de vista: – En primer lloc, la durada de la cavalcada em sembla excessiva. Probablement és així perquè les meves dues filles són molt petites i,… Llegeix més »

Alba Le Riera
Alba Le Riera
13 gener 2016 23:34
Reply to  Aleix

Hola Aleix. Primer de tot, em sembla correcta la teva opinió sobre la durada de la cavalcada i en part també la de la carrossa Disney. Jo vaig formar part d’aquesta carrossa, i la veritat, que veure els nens petits amb una cara de sorpresa i il·lusió, és el més bonic que he vist fins ara. Penso que si et trobessis en la meva situació el dia de reis, allà dalt i veiessis tots els nens des del meu punt de vista, potser canviaries d’opinió. Personalment trobo que representant personatges Disney és una forma d’expressar que aquell dia es pot… Llegeix més »