Inici Actualitat Els Reis d’Orient arribaran a Taradell repartint 260 kg de caramels

Els Reis d’Orient arribaran a Taradell repartint 260 kg de caramels

0
COMPARTIR

reis-2015

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Taradell es farà aquest dimarts sense cap canvi. La cavalcada començarà a 2/4 de 7 del vespre un cop hagi sonat la sirena del Tint per anunciar la seva arribada pel carrer de la Font. L’element més característic taradellenc tornaran a ser les atxes de barballó que cremaran per il·luminar el seu camí i amb el seu fum crearan una atmosfera de misteri. Aquí podeu llegir d’on ve la tradició.

La primera parada dels Reis serà a l’Església Sant Genís on es farà l’adoració al nen Jesús. Més tard, es dirigiran cap a la Plaça de les Eres on des del balcó faran la salutació i seran rebuts per l’alcalde.

El recorregut de la cavalcada serà el mateix de cada any amb el Passeig Domènec Sert, el carrer Sant Sebastià i el carrer de la Vila com a eixos centrals. A la Plaça de les Eres, un cop feta la salutació, es repartiran les joguines.

Les carrosses, guiades per l’estrella, repartiran uns 260 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

Aquí podeu llegir els Consells de seguretat i els talls de trànsit que efectuaran Protecció Civil i els Agents Locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments