Inici Actualitat Protagonisme taradellenc a la portada de la revista empordanesa D’estil

Protagonisme taradellenc a la portada de la revista empordanesa D’estil

0
COMPARTIR

revista-destil

La revista trimestral D’estil té un marcat protagonisme taradellenc en el seu últim número. Aquesta revista, que es distribueix a les comarques gironines, dedica la seva portada a la xocolata, gràcies a la col·laboració d’El Xocolater de Taradell. De fet, s’hi pot veure una noia totalment coberta per cacau en pols ideat per en Raül Cegarra. La foto és obra d’una altra taradellenca, Sílvia Pujols.

revista-destil2La sessió de fotografies es va fer a inicis del mes de novembre. La model, Mireia Gabarró, es va convertir en un bombó humà a base de mantega de cacau i cacau en pols, en una sessió de fotografies peculiar, ja que el Xocolter mai havia cobert una persona nua de cacau. La revista D’estil es va fundar l’octubre de 2008 i està basada en tendències i petits grans plaers. Se’n distribueixen uns 3.000 exemplars.

La revista es pot consultar també online.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments