Inici Actualitat El pessebre de Santa Llúcia aquest any recrea el Molí dels Capellans...

El pessebre de Santa Llúcia aquest any recrea el Molí dels Capellans de Taradell

2
COMPARTIR
pessebre-moli-capellans
Foto: Miquel Vilardell

Ja s’ha convertit en un costum nadalenc. Visitar el pessebre de la capella de Santa Llúcia i veure què ha recreat el taradellenc Joan Blancafort. Aquest 2015 ha reproduït amb tots els detalls el Molí dels Capellans de Taradell. Un espai taradellenc que acull el naixement i rep la visita de pastors i els Tres Reis d’Orient. S’hi pot contemplar la riera de Taradell, el pont i l’atri d’accés al mólí.

Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell

El pessebre es pot visitar durant diverses setmanes, ja que la capella té obertes les seves portes. Ja fa diversos anys que Joan Blancafort s’encarrega del pessebre de la capella de Santa Llúcia. En els últims anys ha recreat el santuari de Sant Segimon, el monestir de Sant Pere de Casserres, el Castell d’en Boix o Sant Climent de Taüll. Les maquetes estan realitzades amb guix, cartró i porexpan.

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
Joan FabregóGenís Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Joan Fabregó
Convidat
Joan Fabregó

Aquest any hi ha un pessebre a Sant Pere de Torelló inspirat també en el Molí dels Capellans de Taradell

Genís
Convidat
Genís

Per molts anys Joan. Un Nadal més ens has regalat una nova petita joia en forma de pessebre. T’ho agraïm.