Inici Actualitat El taradellenc Jordi Imbert publica un llibre per recollir diners per l’ONG...

El taradellenc Jordi Imbert publica un llibre per recollir diners per l’ONG PA Nepal

0
COMPARTIR

jordi-imbert-llibre-solidari

La història va començar el juliol de 2013. En aquell moment el taradellenc Jordi Imbert estava viatjant en solitari i en bicicleta pel Nepal i va conèixer Indira Ranamagar, una dona nepalí que es dedicava a rescatar infants de les presons del país i donar-los una oportunitat i educació. A partir d’aquí va sorgir la idea de fer un llibre per explicar la seva vida i dos anys després el projecte ha vist la llum.

llibre-jordi-imbert‘Indira Ranamagar. Una llum enmig de la foscor’ descriu la història d’aquesta dona que va néixer en una selva i en una família sense recursos i que porta 24 anys ajudant infants a través de l’ONG PA Nepal. També és un relat del viatge a través de diferents projectes socials.

Els beneficis de la venda del llibre van íntegrament a l’ONG. Des de fa unes setmanes ja està a la venda i es pot comprar online a través de la pàgina web del llibre. També hi és en format llibre electrònic.

Està previst que el 5 de març es faci la presentació a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments