Inici Actualitat El CP Taradell supera el CP Folgueroles i s’acosta al liderat

El CP Taradell supera el CP Folgueroles i s’acosta al liderat

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015Nou triomf del Club Patí Taradell, després de l’ensopegada amb el Congrés la jornada anterior. L’equip de Pep Rifà va superar dissabte el CP Folgueroles i es torna a acostar al liderat, després de l’ensopegada de l’HP Tona.

Dissabte els taradellencs van fer un partit molt seriós, davant d’un rival que no ho va posar fàcil. A la primera meitat dos gols de Marçal Casadevall van posar un 2 a 0 al marcador amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat hi va haver més moviment. Els visitants van marcar dos gols, però Masoliver i Edu Genís van certificar la victòria amb un gol cadascun per posar el definitiu 4 a 2.

El CP Taradell es situa tercera a només dos punts del líder, però amb un partit menys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments