Inici Actualitat A la una del migdia la participació a les eleccions generals no...

A la una del migdia la participació a les eleccions generals no arriba al 25% a Taradell

0
COMPARTIR

eleccions-generals-20155

1.120 taradellencs dels 4.764 que poden fer-ho a les eleccions generals del 2015 ja han exercit el seu dret a vot. Aquesta xifra suposa un 23,51%, pràcticament la mateixa participació que es va registrar fa quatre anys (23,90%).

Si comparem dades de la una del migdia amb les últimes eleccions catalanes i municipals, aquestes són les que generen menys expectació. A les municipals 2015 a la una del migdia hi havia un 25% de participació i a les catalanes del 27 de setembre un 38,77%.

L’ambient electoral a Taradell durant tot el matí és molt calmat, amb presència constant de gent, però amb quasi gens de cues. Només en algun moment molt concret i en alguna mesa s’ha creat una mica de cua.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments