Inici Actualitat A Taradell les urnes per a les eleccions obren amb molta tranquil·litat

A Taradell les urnes per a les eleccions obren amb molta tranquil·litat

0
COMPARTIR

eleccions-generals-2015

Només set persones esperaven a les 9 del matí que obrissin les portes de l’únic col·legi electoral que hi ha a Taradell, ubicat al Centre cultural Costa i Font. La tranquil·litat en els primers minuts ha estat la tònica entre els electors taradellencs més matiners.

eleccions-generals-2015-sobresFins a les 8 del vespre es podrà votar a les eleccions generals al Congrés dels Diputats. Un total de 4.764 taradellencs tenen el dret a exercir el vot. L’única novetat és que s’ha de tirar dos sobres en dues urnes diferents. Una per  votar pels representants del Congrés dels Diputats (color blanc) i l’altra pel Senat (color sèpia). Per al Congrés només cal agafar la papereta de la candidatura política que es vulgui votar (és una llista tancada). Mentre que per al Senat cal agafar la papereta sèpia on hi ha tots els candidats de totes les formacions que es presenten i escollir fins a un màxim de tres candidats fent una creueta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments