Inici Actualitat Diumenge eleccions generals amb un seguiment des de Taradell.com

Diumenge eleccions generals amb un seguiment des de Taradell.com

0
COMPARTIR

Diumenge 20 de desembre hi ha eleccions generals al Congrés dels Diputats. Un total de 4.764 taradellencs tenen el dret a exercir el vot. El principal al·licient és que per primera vegada hi ha un cap de llista taradellenc en unes eleccions generals. Francesc Homs encapçala la nova llista de Convergència, Democràcia i Llibertat.

Cal tenir present que en aquestes eleccions cal agafar dues paperetes. Es vota la constitució del Congrés dels Diputats (color blanc) i del Senat (color sèpia). Per al Congrés només cal agafar la papereta de la candidatura política que es vulgui votar (és una llista tancada). Mentre que per al Senat cal agafar la papereta sèpia on hi ha tots els candidats de totes les formacions que es presenten i escollir 3, 2 o 1 candidat fent una creueta.

Com és habitual, el Centre cultural Costa i Font serà el col·legi electoral amb vuit meses diferents, que obriran a les nou del matí. Com és habitual Taradell.com a través d’aquesta pàgina web farà un seguiment de la jornada i us donarem dades de participació fins a les 8 del vespre quan es faci l’escrutini.

Les últimes eleccions estatals van tenir lloc el 2011 amb aquests resultats:

– CiU: 1.647 vots (56,18%)

– ERC: 509 vots (17,26%)

– PP: 210 vots (7,12%)

– PSC: 193 vots (6,61%)

– ICV: 131 vots (4,44%)

– PxC: 70 vots (2,37%)

La participació va ser de gairebé el 65%.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments