Inici Actualitat Aquests són els premiats de la segona experiència de l’Associació de Botiguers...

Aquests són els premiats de la segona experiència de l’Associació de Botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

passejades-carro-2015

Els Tonis de Taradell i l’Associació de Botiguers de Taradell han ofert aquest dissabte passejades gratuïtes en carruatge pel centre del poble. La iniciativa, a banda de fer poble, s’emmarcava en el segon sorteig d’experiències dins la campanya de Nadal dels comerços taradellencs.

sorteig-2a-experiencia-abtAixí, al migdia s’ha fet el sorteig entre totes butlletes de clients que en les últimes dues setmanes havien comprat als establiments associats. Els afortunats d’aquesta segona experiència que consisteix en una experiència de relax, salut i bellesa a Mas Gasala són:

– Maite Ramos (butlleta de Fotografia Taradell)

– Maria Carme Solé (butlleta de Forn Sant Sebastià)

– Judit Oliver Molina (butlleta de Carnisseria Muntal).

Ara fins al 5 de gener tots els clients podran entrar en el sorteig de la tercera experiència que serà una àpat enmig de les vinyes de la Masia Vilarassa de Taradell. El sorteig es farà el 9 de gener en el marc dels Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments