Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya amb l’Arbúcies i els més joves juguen a...

El TT Mont-rodon guanya amb l’Arbúcies i els més joves juguen a Calella i Sant Joan Despí

0
COMPARTIR

circuit-promeses-2015

La 3a prova del Circuit Promeses de tennis taula, disputada a Calella, va tenir sort diversa pels tres jugadors del Club Parc d’Esports, que hi participen. Oriol Garcia, que jugava al Nivell B, va acabar en segona posició de grup, i posteriorment a les eliminatòries va caure a quarts de final. Al Nivell F, jugat a St Joan Despí, Ruben Llacer va ser quart de grup i Ian Llacer va ser cinquè de grup.

Mentrestant, nova victòria molt ajustada en el darrer partit del TT Mont-rodon a casa d’aquesta primera fase de la Lliga Intercomarcal. El CTT Arbúcies va portar un equip molt competitiu. El primer punt de l’equip el va aconseguir Jaume Cunill en el segon partit, després van venir el de Rafel Montenegro i Jordi Forcada per acabar la fase dels individuals amb empat a 3. El partit de dobles va ser decisiu i el bon partit dels locals va acabar de donar la victòria i els punts que necessitava l’equip per classificar-se entre els sis primers de la lliga de cara a la segona fase.

Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Jaume Cunill (1,5) i Jordi Forcada (1).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments