Inici Actualitat Un jove de Tona ha de ser evacuat en helicòpter en un...

Un jove de Tona ha de ser evacuat en helicòpter en un accident a Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Protecció Civil Taradell
Foto: Protecció Civil Taradell
Foto: Protecció Civil Taradell

Dos joves de Tona van patir aquest diumenge al migdia un accident greu a Taradell. Els fets es van produir al capdavall del carrer de la Batllia, just passada la intersecció amb la Ronda Vilademany i abans d’arribar al carrer Teixidors.

Tot i que a la zona hi ha poc trànsit i està dins el nucli urbà, l’accident va involucrar un turisme i una moto on hi anaven els dos joves. Un d’ells, de 15 anys, va haver de ser evacuat en helicópter i ingressat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona amb pronòstic greu. Tot i això, aquest dilluns fonts de l’Hospital han confirmat a Taradell.com que el pacient encara està a urgències, però té un bon pronòstic.

Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, l’accident es va produir a 3/4 de 2 del migdia i s’hi va veure implicat un vehicle i una moto. A la moto hi anaven dos joves, un de 16 anys, que va ser ingressat a l’Hospital General de Vic amb pronòstic menys greu, i un de 15 anys.

Segons algunes versions l’accident s’hauria produït en sortir el vehicle d’un garatge privat sense veure la moto. En aquell moment passava la moto que tampoc hauria vist el vehicle o no hauria tingut temps de reaccionar. Els dos ocupants van sortir disparats, un d’ells que no portava el casc lligat hauria picat de cap contra la calçada.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar agents locals de Taradell, membres de Protecció Civil de Taradell, una ambulància, una dotació dels Bombers i l’helicópter medicalitzat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments