Inici Actualitat La Fira Santa Llúcia compleix la 40a edició amb molt bona salut

La Fira Santa Llúcia compleix la 40a edició amb molt bona salut

1
COMPARTIR

fira-santa-llucia-2015

Dia immillorable per gaudir de la 40a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell, que a més enguany coincidia amb la festivitat de la santa. El fred no va ser molt intens, tot i que la zona de la Plaça de Santa Llúcia i la Plaça del Gili sempre és molt freda. Més de 70 parades van oferir articles de tot tipus: alimentació, objectes de regal, decoració nadalenca, tions…

fira-santa-llucia-20152L’afluència de gent va ser constant al matí, sobretot, de cara al migdia i també a la tarda. I és que a la tarda a partir de les cinc els més petits podien anar a donar la carta dels Reis Mags al patge reial, en una iniciativa de l’Associació de Botiguers de Taradell. Enguany hi havia dos patges perquè no es formessin cues tan llargues i la gent no s’hagués d’esperar molta estona. Aquest fet juntament amb el berenar popular a partir de les sis va fer que tornessin a concentrar-se molts visitants.

A continuació podeu veure una petita galeria de fotos sobre la Fira.

[shashin type=”albumphotos” id=”92″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell contra el càncer
Taradell contra el càncer
16 desembre 2015 17:29

Des de Taradell contra el càncer volem agraïr a tots els que han col·laborat perquè la nostra tómbola hagi estat un éxit, tant els que han donat els regals (aquest any hem arribt als 820) com als que han comprat els sobres i també els que han fet un donatiu a la guardiola. Aquest any hem recaptat 5005 euros. Moltes gràcies per la vostra solidaritat!!!.