Inici Actualitat El CP Taradell es veu frenat a la pista del CP Congrés

El CP Taradell es veu frenat a la pista del CP Congrés

0
COMPARTIR

cp-taradell-congres-2015Derrota per 2 a 1 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del CP Congrés. L’equip taradellenc veu com els primers classificats s’allunyen una mica després d’aquesta ensopegada.

El partit de la 13a jornada no va començar massa bé, ja que als tres minuts de joc els locals es van avançar en el marcador. Malgra tot, el CP Taradell va saber reaccionar bé, ja que als 10 minuts Miquel Masoliver amb un xut creuat establia l’empat al marcador. Però abans del descans els locals en una bola que es va estavellar al pal van avisar. I poc després van aconseguir el 2 a 1.

A la segona part els dos equips van buscar el gol. Albert Dalmau va salvar el tercer en aturar una falta directa als set minuts. Poc després en dues jugades molt seguides els locals enviaven la bola al pal. A 10 minuts pel final Masoliver hauria haver pogut aconeguir l’empat en una falta directa que va aturar el porter local. Després dues ocasions en pilota aturada pel Congrés. Primer Dalmau va desfer una falta directa i, més tard, va aturar un penal. A la part final el CP Taradell va arriscar amb una pressió alta i, fins i tot, canviant Dalmau per un jugador. De fet, podria haver marcat si no hagués estat per dues grans intervencions del porter local.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments