Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia celebrarà diumenge la 40a edició

La Fira de Santa Llúcia celebrarà diumenge la 40a edició

0
COMPARTIR

fira-santa-llucia2014

La 40a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell coincideix enguany amb el dia de Santa Llúcia. Com és tradició durant tot el diumenge la zona del voltant de la capella i de la Plaça del Gili s’omplirà de paradetes i de visitants.

Les paradetes de productes nadalencs, alimentació i articles diversos, juntament amb les d’algunes entitats ocuparan l’espai. Durant tot el dia hi haurà una zona per recollir joguines i aliments, organitzada per Càrites Parroquial de Taradell. També es podran fer passejades amb poni a càrrec de Ponicat i provar les habilitats amb els jocs reciclats de Guixot de 8.

A nivell religiós, a 2/4 d’11 del matí està prevista una missa a la Capella amb l’acompanyament del Cor Parroquial. De fet, la capella es podrà visitar durant tot el cap de setmana.

A la tarda, no faltarà la visita del patge reial, que sota l’organització de l’Associació de Botiguers de Taradell, recollirà les cartes dels més petits a partir de les 5 de la tarda. Una hora més tard hi haurà berenar popular amb torrades i botifarra.

Tot i que la Fira de Santa Llúcia serà diumenge, al dissabte els Amics de Santa Llúcia celebren una vetllada poètico-musical, que compleix la segona edició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments