Inici Actualitat La UD Taradell organitza dissabte la popular Quina de Nadal

La UD Taradell organitza dissabte la popular Quina de Nadal

0
COMPARTIR

cartell-quina-20152Com és tradició en aquestes dates, la Unió Deportiva Taradell organitza la Quina de Nadal. Aquest any tindrà lloc aquest dissabte a partir de 2/4 de 10 de la nit al Centre cultural Costa i Font.

Està previst que hi hagi un total de 21 jugades, durant les quals, en funció de si s’ha de fer línia o cartró ple, es podran aconseguir molts sopars per a dues persones, packs esportius, entrades per veure el FC Barcelona o, fins i tot, viatges. També hi haurà algun regal sorpresa i les tradicionals jugades Antiquina, en les quals guanya qui no tingui cap dels números que s’hagin cantat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments